Wat is een Bewustzijn Coach?


Wat is een Bewustzijn Coach?

Een bewustzijn coach gaat terug naar de bron.

Wij worden allemaal geboren met Bewustzijn, met het vermogen de waarheid te zien en dan beginnen we te leren, we gaan kennis vergaren en dan begint het proces van te ontkennen van wat we werkelijk zien. Met andere woorden we oefenen ons als het ware in het niet-bewustzijn en worden daar uiteindelijk heel erg goed in.

We gaan onze eigen werkelijkheid creëren met wat we zien, wat we horen en wat we ervaren in ons leven, door de dingen die ons worden gezegd of die we denken en dit gebeurt allemaal dmv woorden. Woorden zijn pure magie ze kunnen ons breken of ons opheffen en we gaan deze magie tegen onszelf en tegen de schepping en tegen andere mensen gebruiken.

Bewust-zijn betekent?

Je ogen te openen om de waarheid te zien, alles gewoon te zien zoals het is – dus niet wat we geloven dat het is of wat we wensen dat het is. Bewust-zijn opent de deur tot miljoenen mogelijkheden en als we weten dat jij de kunstenaar van je eigen leven bent, kun je uit al die mogelijkheden keuzes maken.

Waarom een Bewustzijn coach?

Omdat ware verandering  begint bij bewustwording, het bewust-zijn, het zien wat er in de weg staat om je doelen te bereiken of het leven te creëren waar jij gelukkig van wordt.

Gelukkig zijn is niet het grootste doel in het leven,

Bewust worden is het grootste doel en dan verdwijnt het pijn lijden in uitdagingen.

Het leven gaat op en neer!

En de dalen zijn een uitdaging als we er verantwoordelijkheid voor nemen, als we er bewust van worden. De dalen worden pijn en lijden als we er in meegaan als we het als negatief zien, als we denken ja hoor dit overkomt mij weer!

Als je met Bewustzijn je eigen werkelijkheid creëert zullen we ons leven als plezier ervaren. Weg van het lijden en terug naar je ware natuur die geluk, vrijheid en liefde is.