Stilte bewustwordings wandeling

Stilte bewustwordings wandeling

6 weekse workshop ” De zoektocht naar rust in het dagelijks leven”

Tijdens deze workshop gaan we met een klein groepje in stilte door de rustgevende bossen van Gellik wandelen, waarbij de 6 zintuigen worden geprikkeld om uit de vele gedachten te treden. In de stilte vinden we de antwoorden over het leven waar jij naar op zoek bent.

Moment voor jezelf!

Je geest is het meest actieve deel van je lichaam, dat stopt nooit en kan als je er niet bewust mee om gaat je hele leven bepalen. Je hoort om je heen zoveel mensen met stress, burn-out, onrust, slechte slaaprust omdat de geest geen rust kent.
Elke zaterdag ochtend organiseer ik een moment voor jezelf,  waar je in een groep de dag in stilte begint. Even weg uit alle drukte, hectiek, verantwoordelijkheid en stress.

Voor wie?

Voor iedereen die verlangt naar een moment van rust. Een moment om alles wat er in het hoofd afspeelt los te laten en weer op een rijtje te zetten. Waardoor je weer ruimte in je hoofd creëert en weer overzicht hebt op alles wat er in je dagelijks leven gebeurt. Even helemaal niets.

Hoe werkt het?

Om 08:00 uur verzamelen in Gellik bij mijn praktijk. Waar de eerste 30 minuten samen komen is om af te schakelen en om in het hier en nu komen waar ik iedere week een idee aanbreng voor, “hoe meer rust in je leven te brengen?”. Dit idee kun je direct in je dagelijks leven gebruiken. Vervolgens vertrekken we voor een 45 minuten wandeling in stilte. Na afloop sluiten we gezamenlijk af door de bewustwordingen en inzichten naar eigen keuze te delen of op te schrijven.
Maximaal aantal deelnemers is 6. (Onder voorbehoud van workshops)

Interesse? Schrijf je in door op de “aanvragen” knop te drukken en vul je naam in, je email adres en kruis “wandelingen” aan en schrijf bij andere opmerkingen de datum wanneer je komt en verstuur. Dan ontvang je van mij zo snel mogelijk via email een bevestiging.

 

*bewustzijn=het gaan zien dat je eerder nog niet hebt kunnen zien omdat je hier nog niet van gewaar bent.

Prijs: €150
Nieuwe start datum begint op 4 april 2020.
Deelname: max 6 personen

Voor meer informatie. Klik op aanvragen of stuur een bericht naar c.coachcarolien@gmail.com

aanvragen