Stilte bewustwordings retraite

Stilte bewustwordings retraite

Het Doel?

De stilte en de natuur werken helend en geven een innerlijke rust. Hierdoor krijgen wij nieuwe inzichten en ideeën die je dagelijkse leven veranderen.
Geen drukte, sociale verplichtingen en afleidingen. Jezelf even terug trekken en afzonderen van de wereld om te reflecteren, te mediteren en te bezinnen. Gewoon even niets en gewoon zijn.
Je stapt even uit de dagelijkse hectiek van het leven. Om voor jezelf de moeite te nemen om stil te worden, naar binnen te keren en in contact te komen met jezelf. Hierdoor creëer je de ruimte in jezelf om stil te staan bij wat er in je leeft.
Ten slotte, ontdek je wat jezelf wilt. Je komt terug naar je eigen diepe behoeftes en wensen.

Hoe werkt het?
Aankomst dag is op maandag na 11:00 uur. We hebben een kort intake gesprek om de wensen, vragen en de gang van zaken door te nemen. Vervolgens volgt de stilte. Optioneel zit bij de prijs inbegrepen 1 gratis Reiki sessie van 1 uur op de maandag middag en 1 bewustwordings coaching sessie van 90 minuten op de dinsdag middag. Eventuele extra coaching of Reiki sessies, op aanvraag.

Interesse? Schrijf je in door op de knop  “aanvragen”  te drukken, en vervolgens je naam en email in te vullen, kruis aan “retraite” en klik op verstuur. Je krijgt hierna een bevestiging via email.  Vervolgens neem ik contact met je op.

aanvragen