Referenties

Referenties

In reality, other people liking you is a bonus. You liking yourself is the real prize

Graag geef ik je een stukje mee van hoe ik mezelf enkele maanden geleden voorstelde aan Carolien.

Ik heb een ontzettend lieve vriend, fantastische ouders, familie en vrienden. Maar toch voelde ik me vaak ongelukkig en leeg. Uitgeput. Leeggezogen, mede door anderen of beter gezegd, doordat ik het toeliet. Ik voel veel aan en kon dit knopje moeilijk uitzetten, als ook mijn eigen gedachten.

Ik werd als het ware een slachtoffer van de eigen gecreëerde, vaak negatieve, verhalen in mijn hoofd. Dit had niet enkel een serieus negatieve impact op mijn mentale lichaam, maar ook op mijn fysieke lichaam. Ik besefte dat het zonde was. Zonde dat ik mezelf zo neerhaalde en ergens diep van binnen wist ik dat het anders kon. Ik wist alleen niet hoe.

Door de coaching sessies met Carolien voel ik me geen slachtoffer meer van het leven. Ik ervaar mijn eigen dieperliggende krachten, waardoor ik bewuster en gelukkiger in het leven sta. Ik voel me minder leeggezogen door anderen. Ik voel me energieker en ook mijn gezondheidsklachten nemen langzaam af. Ik sta opnieuw speelser en vrolijker in het leven!

Carolien staat me bij wanneer ik terugval in mijn oude patroneren, maar deelt ook mee in de vreugdevolle momenten. Ik ervaar Carolien als een vrouw vol liefde en warmte die door het aanbieden van de juiste tools anderen opnieuw in hun energie en kracht zet. Ik kijk alvast uit naar onze vervolg sessies samen.

In mijn vervolg sessies heb ik van Carolien geleerd om liefdevol te communiceren en te verbinden met mezelf en met anderen. Dit is nu mijn 2e natuur geworden. In mijn relatie heb ik nu geleerd om ruimte te geven aan mijn partner en niet meer constant mijn partner tevreden te houden. Ik heb tips gekregen hoe ik om kan gaan met angsten. Ik heb ook gezien dat ik er niet alleen voor sta, vooral op mijn werk heeft dit geholpen om te vragen om steun en aan te geven wat ik nodig heb.

liefs,
Evi

Waarom maakte ik mezelf het leven zo moeilijk?

Ik liep steeds vast in een terugkerend patroon. eens ik dit patroon begreep, kon ik het omzetten in iets positiefs en dat maakt het leven zoveel gemakkelijker.
Carolien bracht mij inzichten die mij uiteindelijk verlichting gaven. Dit bracht een enorme innerlijke groei met zich mee.
Ik had nooit het gevoel gedwongen te worden in een bepaalde richting en voelde me veilig en begrepen door haar.
Jeannine

A ray of golden light on dark days

Carolien is a great, kind, compassionate coach and also very challenging.
She is very fair and steady in her coaching.
a ray of golden light on dark days for me.
Emma

Een nieuwe Ik geboren

Ik heb lang getwijfeld om deze coaching te volgen. Carolien heeft samen met bij deze stappen van mogelijke coaching op een rustige en vrijblijvende manier overlopen. Stap voor stap heeft zij mij proberen te overtuigen om dit te doen maar toch op mijn ritme.

De doorslag van mijn beslissing was haar aanpak: oprecht, rustig, respect voor mijn ritme totaal niet opdringerig wat mij een rustig en overtuigend gevoel gaf.

Tijdens de sessies heerste er van haar uit altijd een rustige maar ook veilig sfeer. Ik kon er mij zelf zijn. Zij heeft mij terug inzicht gegeven in wie ik ben. Inzicht waar ik in mijn leven op dit moment ben, de visie waar ik naar toe wilde. Wat zou ik dan het liefst aan mijn leven willen veranderen, toevoegen, laten gebeuren, of creëren?

Deze coaching was voor mijzelf zeer confronterend,emotioneel. Ik kwam mijzelf tegen. Carolien liet voor mij de ruimte om dit op mijn tempo te realiseren, met een lach, een traan maar ook op momenten met stilte.

Ik had op voorhand aangegeven dat ik zeker open sta voor tips dat ze mij die zeker mocht aanreiken.

Ik had een gevoel dat zij mij dit aanreikte in het beginstadium van de sessie maar eigenlijk liet zij mij deze zelf formuleren.

Ik heb Carolien ervaren als een zeer betrouwbare coach die je een ontzettend goed en vooral veilig gevoel geeft. Ze creëert een spontane, ongedwongen sfeer waar alles bespreekbaar is.

Als ik nood had aan extra informatie bezorgde ze mij deze de dag zelf nog.  Ze benadrukte ook steeds je gevoel met er is niets mis mee, dit is een logisch gevolg!

Carolien heeft mij leren onvoorwaardelijk voor mijn te doel gaan, ook altijd terugblikken, hoe is het verlopen, was er een struikelblok.

Ik voelde mij tijdens de sessies er begrepen door haar, ze zocht ( liet mij zoeken) samen met mij naar oplossingen, naar veranderingen. Ze paste haar sessies aan ,aan mijn noden en behoeften.

Ik ben door Carolien anders gaan staan in het leven, er is een nieuwe ik geboren!

Ze tracht je te helpen om je eigen blokkades om te zetten in nieuwe doorbraken. Blokkages die jezelf steeds maar op de achtergrond zet en zij laat je een inzicht maken in je obstakels.

Ik heb Carolien ervaren als een zeer professionele coaches die je een enorme boots geeft om er voor te gaan en samen met je op pad gaat naar je nieuwe doelen in je leven!

Ik ben haar zo dankbaar dat zij met op het juiste moment in mijn leven heeft laten kennis maken met deze vorm van coaching.
Sandra

Groei

Bedankt dat je mij hebt laten groeien en mij datgene hebt gegeven wat ik nodig heb.
Ik heb geleerd dat breakdowns er zijn om vooruit te komen in het leven en dat ik kan inzien dat minder leuke of zware dingen me laten groeien en nu kan ik het ook makkelijker accepteren. Leven in het nu is een eye-opening.

Tactful and focus

Carolien’s coaching is tactful and focus. She does not “force”.
I learn from her the phrase ” it is what it is” and the showmanship in ” not being attached”.
She carries it out thoroughly and matches well in her words.
Het training approach is certainly professional.
Thank you for your guidance.
Soo

Deskundig

Carolien is een deskundige coach. Zij geeft een gevoel van kalmte en ze vraagt altijd de juiste vragen.
Ze is enthousiast en heel vrijgevig.
Elena

Dankbaar

Ik ben heel dankbaar en vol bewondering.
Bij iedere sessie voelde ik me geraakt en was ik onder de indruk van de kwaliteit.
Er was altijd een mooie energie, waardoor ik mij heel comfortabel voelde.
Magali

Achter alles zit een waarheid en een oplossing

Ik zat niet lekker in mijn vel en in een negatieve instelling waar ik echt uit wilde.
Ik heb van Carolien geleerd dat er achter alles wel een waarheid en oplossing zit.
Ilse