Jij bent het ook waard!

Voel jij je al een langere tijd vermoeid en is alles je teveel, alles wat je moet doen kost je veel moeite, je weet eigenlijk niet meer wat je wilt en wie je bent. Zou je graag eens rust willen en alles de boel de boel willen laten, maar je hoofd blijft maar malen en stopt niet. Vraag je je wel eens af, wat is er mis met mij? Ja er zijn wel wat nare dingen gebeurd in het verleden en dat gebeurt bij iedereen wel. Waarom kan je niet meer genieten van het leven en ben je zo vermoeid en moet je jezelf vooruit slepen?

Herken je dit?

  • Je kan niet meer genieten
  • Je kan geen beslissingen nemen
  • Je piekert veel
  • Slaapt slecht of je slaapt juist heel veel
  • Je hebt het idee dat je wordt geleefd
  • Je wilt graag anderen tevreden houden
  • Je ziet het leven als zwaar
  • Je voelt je onzeker

Je wilt het zo graag anders!

Je verlangt zo naar weer energiek en vrolijk te zijn en weer te kunnen genieten van het leven. Dat je s’ochtends met veel plezier je bed uitkomt. Dat je zonder moeite dingen aan kan pakken.
Maar hoe dan? En wat dan? je hebt het gevoel dat je al van alles geprobeerd hebt. Verschillende medische instanties bezocht. Je twijfelt aan jezelf, ligt het gewoon aan mij? Je weet het zelf niet meer. Je bent jezelf kwijt.

Wat als je hiermee door blijft gaan?

Je kan het gewoon opgeven of anderen de schuld geven en net doen alsof er niets aan de hand is.
Je zal er echt niet beter van worden. Op den duur zal dit niet alleen jou, maar ook je omgeving niet ten goede komen.
Wat denk je? Zou het niet eens tijd worden om voor jezelf te gaan opkomen? Je gedachten zullen zeker allemaal excuses verzinnen, stop daarmee!
JIJ BENT HET ÓÓK WAARD!
De buiten wereld is op jou aan het wachten en diep van binnen weet je dat. Niet waar?

Ik zal je graag steunen om je leven mooier en gemakkelijker te maken. Je balance terug te vinden om weer te zijn ” wie jij ècht bent en wat je ècht wilt”. Dat je weer het pad kan bewandelen waar jij van kunt genieten en waar je je gelukkig bij voelt. Zodat je s’ochtends met plezier je bed weer uitkomt. Dit gaan we samen doen. Je zal gaan inzien, wat je nu nog niet ziet. Diep van binnen in jou, achter de wolken, zijn al je antwoorden beschikbaar. De eerste stap is om de keuze te maken om met jezelf aan de slag te gaan.

aanvragen