Groeps bewustwordings coaching

Iedere laatste woensdag van de maand is er de mogelijkheid om een groeps bewustwordings sessie bij te wonen.

Het doel?

Het doel is om in snelle en korte tijd de blokkade te doorbreken die je tegenhoud om in actie te komen. Zodat je weer verder kunt gaan met je leven en alle angsten en piekeren achter je kunt laten.   Dit kan gaan over het vastlopen van relaties met jezelf, op je werk of met je familie die vast en waar je geen raad meer weet. Je zit vast in een visuele cirkel. Je geest stopt nooit met denken. Dit kan veroorzaken in vele angsten en ronddwalende irreële gedachten.
We zitten vaak zo in ons hoofd, dat we door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Bij de groepscoaching kun je dan alles even rustig voor jezelf op een rijtje zetten en zelf overzicht en ideeën creëren die je weer vooruit kunnen helpen.
Door in een groep te zijn, ondersteunen wij elkaar energetisch om sneller oplossingen te vinden en om je dagelijks leven op een snelle manier gemakkelijker en mooier te maken. Delen in de groep is niet noodzakelijk en als je het liever één op één bespreekt kun je ook een individuele afspraak maken.

Hoe werkt het?

Je kan je tot 1 week van te voren inschrijven. Dan wordt je om 09:00 uur verwacht. Iedereen kan aangeven waar hij/zij inzicht over wilt hebben of waar je vastloopt in het dagelijks leven zodat je na de sessie helderheid hebt en er een blokkade uit de weg is om weer verder te gaan. Gedurende deze 3 uur zal ik als coach de sessie begeleiden door het stellen van vragen, waardoor jij je eigen blokkades kan gaan zien en je weer in actie kan komen. Maximaal aantal deelnemers is 4 personen.

Interesse? Schrijf je in door op de “aanvragen” knop te drukken en vul je naam in, je email adres en kruis “groeps coaching” aan en schrijf bij “eventuele andere opmerkingen” de datum van de woensdag wanneer je komt, en klik op verstuur. Dan ontvang je van mij zo snel mogelijk via email een bevestiging.

aanvragen