Carolien

Wie

Wie ben ik?

Ik ben Carolien van der Kaaden. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 21 en 23 jaar.

Voordat ik in contact ben gekomen met bewustwording trainingen, werkte ik, in de toerisme branch.
Na een diagnose van chronische vermoeidheid syndroom, ben ik gestopt met werken en ben ik gaan onderzoeken, wat ik zelf kan doen om van deze vermoeidheid af te komen.  Na van alles geprobeerd te hebben van hardlopen, yoga, mindfullness, acupuntuur,  rusten, veranderen van voeding, etc. Kreeg ik  niet de spirit terug die ik wenste. Toen kwam ik  in contact met Creative Consciousness. Dit zijn trainingen waar ik met mijzelf geconfronteerd werd en waar ik diep in mezelf moest gaan kijken naar mijn vastzittende emoties en mentale geloofsovertuigingen die in de weg stonden om weer levendig in de wereld te staan.   Vervolgens ben ik de bewustzijn coach opleiding gaan volgen en nu ben ik nu professioneel bewustzijn coach. Waarbij ik anderen steun om bewust te worden wat hun in de weg zou kunnen staan om met vreugde en energiek weer te kunnen genieten van het leven. Naast bewustzijn coach ben ik mij gaan richten op bosbaden. Shinrin-yoku of bosbaden is nu een hele rustgevende manier van bewustwording en ontspanning. Shinrin-yoku ben ik erbij gaan doen omdat de natuur ons uit ons hoofd brengt en terug naar onze ware natuur van rust brengt. Tevens zie ik dat het bos met alle levende wezens een enorme spiegel voor bewustwording zijn. Hierbij is het bos de bewustzijn coach, waarbij ik als tussen persoon deze met veel plezier begeleid.

“Ik hou van simpel met groots resultaat”

Ik ben een positief, enthousiast, puur persoon en jong van geest. Dit draag ik op een natuurlijke manier over aan anderen.
Ik ben dualistisch ingesteld. Dat wil zeggen, ik ben energiek naar buiten toe en van binnenuit straal ik rust uit. Ik kan heel spontaan dingen doen en aan de andere kant plan ik graag vooruit. Ik ben graag onder de mensen en aan de andere kant ben ik ook graag alleen.

Wat ik kan bieden als Bewustzijn Coach en Shinrin-yolu Gids?

Ik geef mensen een veilig en vrij gevoel doordat ik zelf open ben en mijn kwetsbare kant van nature laat zien.
Anderen worden blij van mij en hebben na een korte ontmoeting al het gevoel alsof ze mij jaren kennen.
Ik hou niet van mensen die me vertellen wat ik moet doen. Ik ga graag opzoek naar eigen oplossingen en dat is precies waarom coaching mijn passie is en bij bosbaden, het bos als gids mij opent voor nieuwe mogelijkheden. Bij coaching ben jij als klant degene die zelf de oplossingen vindt. Als coach stel ik alleen vragen om voor jou de deuren te openen naar het creëren van een leven waar jij blij van wordt.
Ik ben sociaal, nieuwsgierig en geduldig. Zelf heb ik langere tijd nodig om vragen te overwegen en antwoord te geven en deze ruimte geef ik als coach aan de cliënten.
Als beelddenker, werk ik met voorbeelden uit het dagelijks leven of van mijzelf.
Ik hou van simpel en gericht iets doen met een verrassend resultaat. Dit komt terug in mijn coaching en bosbaden ook in mijn dagelijks leven, zoals mijn manier van koken,
Ik kook graag simpel met de ingrediënten die ik op dat moment in huis heb en altijd met een verrassend resultaat.

Mijn visie

Het leven mooier en gemakkelijker te maken door bewust te worden van wie je écht bent.
Leef nu en heb geen spijt aan het eind van je leven.

Mijn passie

Mensen in hun ware, unieke en natuurlijke kracht naar vrijheid te begeleiden.

 

 

 

 

 

 

Als je me zou kennen zou je weten dat….

  • Ik me onveilig voel als mensen mij uitlachen of sarcastisch zijn.
  • Ik diepe emoties niet uit de weg ga en ik emoties gemakkelijk kan uiten.
  • Ik  gemakkelijk kan vergeven en vergeten.
  • Ik me bij vooruitgang en groei onzeker voel.
  • Verantwoordelijkheid mij stress kan geven.
aanvragen