Carolien

Wie

Wie ben ik?

Ik ben Carolien van der Kaaden. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 19 en 21 jaar.

Voordat ik in contact ben gekomen met bewustwording trainingen, werkte ik jaren in de toerisme branch.
Ik ben hoog gevoelig en na een burn-out en diagnose van chronische vermoeidheid syndroom, heb ik ervoor gekozen om voor de familie te gaan zorgen. Vervolgens ben ik jaren zwaarmoedig geweest. Ik was totaal niet gelukkig met mezelf en voelde me onrustig en moe. Na van alles geprobeerd te hebben van hardlopen, yoga, mindfullness, knutselen, volgen van trainingen ect. kreeg ik toch niet de spirit terug die ik wenste. Toen kwam ik  in contact met Creative Consciousness. Dit zijn trainingen waar ik met mijzelf geconfronteerd werd en waar ik diep in mezelf moest gaan kijken en mijn innerlijke zijn een goede opruim beurt ging geven. Ineens vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Door bewust te worden van het onbewuste ging er een wereld voor mij open. Ik kon gaan zien dat ik alle kennis en wijsheid in mijzelf heb om een leven te creëren waar ik gelukkig van wordt. Vervolgens ben ik de coach opleiding gaan volgen. En nu ben ik zelf bewustzijn coach, om anderen een kortere weg aan te bieden dan dat het mij gekost heeft. Zodat zij weer energiek zijn en met volle teugen te kunnen genieten van het leven.

“Ik hou van simpel met groots resultaat”

Ik ben nu een positief, enthousiast, puur persoon en jong van geest. Dit draag ik op een natuurlijke manier over aan anderen.
Ik ben dualistisch ingesteld. Dat wil zeggen, ik ben energiek naar buiten toe en van binnenuit straal ik rust uit. Ik kan heel spontaan dingen doen en aan de andere kant plan ik graag vooruit. Ik ben graag onder de mensen en aan de andere kant ben ik ook graag alleen.

Wat ik kan bieden als Bewustzijn Coach:

Ik geef mensen een veilig en vrij gevoel doordat ik zelf open ben en mijn kwetsbare kant van nature laat zien.
Anderen worden blij van mij en hebben na een korte ontmoeting al het gevoel alsof ze mij jaren kennen.
Ik hou niet van mensen die me vertellen wat ik moet doen. Ik ga graag opzoek naar eigen oplossingen en dat is precies waarom coaching mijn passie is. Bij coaching ben jij als klant degene die zelf de oplossingen vindt. Als coach stel ik alleen vragen om voor jou de deuren te openen naar het creëren van een leven waar jij blij van wordt.
Ik ben sociaal, nieuwsgierig en geduldig. Zelf heb ik langere tijd nodig om vragen te overwegen en antwoord te geven en deze ruimte geef ik als coach aan de cliënten.
Als beelddenker, werk ik met voorbeelden uit het dagelijks leven of van mijzelf.
Ik hou van simpel en gericht iets doen met een verrassend resultaat. Dit komt terug in mijn coaching en ook in mijn dagelijks leven, zoals mijn manier van koken,
Ik kook graag simpel met de ingrediënten die ik op dat moment in huis heb en altijd met een verrassend resultaat.

Mijn visie

Het leven mooier en gemakkelijker te maken door bewust te worden van wie je écht bent.
Leef nu en heb geen spijt aan het eind van je leven.

 

 

 

 

 

Als je me zou kennen zou je weten dat….

  • Ik me onveilig voel als mensen mij uitlachen of sarcastisch zijn.
  • Ik diepe emoties niet uit de weg ga en ik emoties gemakkelijk kan uiten.
  • Ik  gemakkelijk kan vergeven en vergeten.
  • Ik soms ook uit mijn slof kan springen tegen mijn familie.
  • Ik me bij vooruitgang en groei onzeker voel.
  • Verantwoordelijkheid mij stress kan geven.
aanvragen