Samen creëeren wij jou SelfPower!

Ik ben holistisch bewustzijn coach, holistisch betekent dat ik focus op de 4 lichamen, het mentale, spirituele, emotionele en fysieke lichaam.

Tijdens onze coaching sessies geef jij aan waar je graag verandering in je leven zou willen zien en wat jij in de coaching sessie wilt bereiken,  met als doel dat  jij  het leven kan leiden waar jij gelukkig van wordt.  Het uiteindelijke doel is dat jij je leven kan bepalen zoals jij dit wenst in plaats van dat je fysieke klachten, emoties, gedachten of de energieën die je oppikt jou leven bepalen.

Fysieke lichaam

Emotionele lichaam

Mentale lichaam

 Spirituele lichaam

Je fysieke lichaam, heeft te maken met fysieke klachten, die veroorzaakt kunnen worden door stress, spanningen, onbewuste of bewuste geloofsovertuigingen, emoties of trauma’s die vast zitten. Hierbij gaan we samen het fysieke lichaam de ruimte geven en van een afstand observeren wat er nodig is om tot een gewenst resultaat te komen

Het emotionele lichaam is onze barometer, die aangeeft als iets ons raakt of in reactie gaan en dat onbewust ons leven beheerst, dit kan angst, boosheid, depressie, verdriet, schaamte, schuldgevoelens of andere emoties zijn. Door hier bewust van te worden en deze emoties te accepteren dat deze er mogen zijn en er aandacht aan te schenken komt er een innerlijke bevrijding van emoties opgang, waarbij je de dingen op een andere manier kan gaan bekijken en deze emoties kan loslaten en vervolgens kan openstaan voor nieuwe mogelijkheden.

Het mentale lichaam is alles wat er in je hoofd omgaat van gedachten, van overtuigingen van jou waarheid, jou normen en waarden. Door bewust te worden van de patronen die je in je leven allemaal hebt opgeslagen, heb je de mogelijkheid te kiezen voor andere patronen en als coach geef ik hierbij in iedere sessie nieuwe inzichten mee. Deze inzichten zullen een grote positieve veranderingen in jouw leven brengen, in de gebieden waar jij verandering in wenst te zien.

Als laatste is er het spirituele lichaam, dit gaat over je intuïtie, het energetisch aanvoelen van bijvoorbeeld een sfeer in een ruimte en het hogere zelf, iets dat je verstand overstijgt. Dat is de kern van je zijn. Hier vind je je innerlijke waarheid. Ik kan jou hierin aanvoelen en samen zullen we tijdens de coaching sessie dieper ingaan op hoe je spirituele lichaam je kan helpen diepe innerlijke rust te ervaren en vrede met jezelf te hebben en je balans in het leven te vinden.

Want jij bent het waard !

Ik zal je graag willen begeleiden in het terug vinden van je ware zelf en de keuzes te kunnen maken, waar jij naar verlangt. Wie jij wenst te zijn en wat jij ècht wilt”, zodat je het pad kan bewandelen waar jij kunt genieten en waar jij je gelukkig bij voelt zodat je s’ochtends met plezier je bed uitkomt. Samen gaan we op zoek en je zult het vinden. Je zal gaan inzien, wat je nu nog niet ziet. Diep van binnen in jou achter de wolken, zijn al je antwoorden beschikbaar. De eerste stap is de keuze te maken om met jezelf aan de slag te gaan en jezelf te vragen waar verlang ik naar, wat mis ik in mijn leven?  Er gaat een wereld voor je open als je openstaat voor coaching en bewustwording. Om jezelf geheel in je kracht te zetten.


Neem contact op